Problemes visuals després de la pandèmia

Problemes visuals després de la pandèmia

Òptica Comas
Opinió d'actualitat

Els òptics i optometristes alerten que els problemes visuals han augmentat un 9% després de la pandèmia i animen a realitzar-se revisions periòdiques.

El Col·legi Nacional d'Òptics Optometristes adverteix que tres de cada deu catalans no es revisa la visió, per això fa una crida a la població per acudir a qualsevol dels més de 1.300 establiments sanitaris d'òptica disponibles a Catalunya, país que compta amb més de 3.000 òptics optometristes. A més, entre els problemes oculars que han patit un increment més gran en els últims anys, destaquen especialment l'astigmatisme (+11%) i la miopia (+9%).

Els problemes oculars, que abans del coronavirus patia el 67% de la població catalana, s'han situat ara al voltant del 76%.

La importància d'una revisió visual a temps

A través d'un examen visual, l'òptic optometrista no només és capaç de determinar si una persona pateix algun defecte refractiu, com ara la miopia, la hipermetropia o l'astigmatisme, sinó que també pot percebre possibles anomalies que afecten la salut ocular, com cataractes, retinopatia diabètica o deficiències visuals, de les quals no se n'és conscient, però que poden provocar una pèrdua irreversible de la visió, referint el pacient a l'especialista corresponent.

Per aquest motiu es recomana visitar el professional òptic optometrista, almenys, un cop a l’any.

 

Font: CNOO

Òptica Comas Ortopèdia
A l'avantguarda de la qualitat de vida
Des de 1904

Tornar a Notícies

Deixar un comentari

Tingues en compte que els comentaris s'han d'aprovar abans de publicar-los.