Història

Òptica Comas Ortopèdia, al teu costat des de 1904

L'Òptica i Ortopèdia Comas, coneguda popularment amb el nom de Can Comas, és un dels establiments més històrics de Vic i amb més tradició. Els orígens de Can Comas es remunten a l'any 1904, quan Josep Comas i Puigcercós, òptic vingut de Santa Eulàlia de Puig-oriol, va fundar una òptica que aleshores també era herbolari, perfumeria i drogueria.

Els primers passos es van fer al carrer Estret de Vic, al número 2, tot i que ben aviat l'establiment es va traslladar a l'actual seu de la Plaça Santa Clara, cantonada amb el mateix carrer Estret, on va mantenir el seu caràcter multifuncional.

òptica Comas Vic 1904

En Josep es va casar amb la Carme Amalrich Suriñach, amb qui no va tenir fills però sí nebots. I és un dels nebots, l’Alfred Verdaguer Amalrich, que va treballar a l’òptica des de ben petit, quan va agafar les regnes de la botiga i hi va treballar durant 64 anys.

A la dècada dels 70, els fills de l’Alfred, en Jordi i l’Alfred Verdaguer, van entrar a formar part del negoci familiar. Can Comas es va renovar de cap a peus i va deixar l'herbolari i perfumeria per centrar-se exclusivament en l'òptica i l'ortopèdia. A partir de llavors, i fins ara, la planta baixa de Can Comas la destinem a botiga i a les dues plantes superiors hi tenim els espais de visita d'optometria, contactologia, audiologia, ortopèdia i podologia, els despatxos i també un taller de muntatge.

Amb el pas dels anys, Comas ha crescut i a dia d'avui també comptem amb un centre al Passeig de la Generalitat amb més de 20 anys d'història, un altre a la Rambla de les Davallades inaugurat el 2002, i un darrer centre al Carrer Nou obert al públic el 2011.

Cal destacar que el nostre objectiu ha estat i serà sempre treballar per augmentar la qualitat de vida de totes les persones que confien en nosaltres. I per aconseguir-ho, estructurem la nostra acció en dos eixos: el primer, disposar sempre de la última tecnologia i el segon, i no per això menys important, mantenir el nostre equip amb un grau de formació capdavanter.

Les nostres especialitats són:
 Òptica: Optometria, contactologia, baixa visió i teràpia visual.
 Ortopèdia: Ortopèdia estàndard, ortopèdia a mida, podologia, estudis de la marxa i mastectomia.
 Centre auditiu: adaptació i reparació d'audiòfons i taps de protecció.

A Comas innovem cada dia i disposem d'un gran equip de professionals altament qualificats, aquesta és una de les nostres grans virtuts, juntament amb una alta exigència en tots els nostres productes i serveis. El relleu generacional, a més, el tenim perfilat de manera que el futur de Can Comas està assegurat.

I el futur pertany a aquells que creuen en la bellesa dels seu somnis.

Benvinguts.